Nytt i Köpmanholmen!

Besök Herrgårdsparken! Tusentals personer besöker denna park från tidig vår till in i december månad.

Intill Herrgårdsparken ligger vårt Bruksmuseum som är sommaröppet. Här kan du se hur man kunde bo i början av 1900-talet. Se och läsa om industriepoken i Köpmanholmen. Ta en kopp kaffe med gott fikabröd på Sveas Café i närheten.

Önskar du äta en god lunch eller middag finns Kajen Restaurangen att besöka. Varför inte beställa övernattning på Vandrarhemmet som finns på övreplan. (Ta en båttur till Trysunda och Ulvön.)

I Köpmanholmen finns ALLT. Välkommen!

Kom ihåg att klicka på Mer(meny) så du ser hela innehållet på hela Hemsidan!Köpmanholmens Trädgårdsodlareförening är den som ansvarar för Örtagårdens skötsel. Glädjande är att vi har ett stort stöd från boende i Köpmanholmen som genom en "minnesfond" där gåvorna går till skötsel av Örtagården. Den har blivit en plats där ALLA är välkomna att vandra bland örterna, känna dofterna eller att sätta sig ner på en bänk. Varför inte en fikapaus!
Örtagården är alltid öppen under sommarmånaderna.


Köpmanholmen är ett fd. Brukssamhälle som ligger ca, 2,5 mil söder om Örnsköldsvik. Mitt i Höga Kusten finns vi. Från Köpmanholmen går det båttrafik till Ulvön. Vill du uppleva Höga Kusten, är Köpmanholmen en bra utgångspunkt. På: Köpmanholmens samhällsförenings hemsida kan du läsa om vad som finns i Köpmanholmen.
VÄLKOMMEN!