Festligt för trädgårdsodlarna...

- Ska vi inte försöka med en liten julfest för våra medlemmar, sa någon på ett styrelsemötet !

Kan vi ha det så nära vårt Höstmöte? Finns det intresse tro? - Vi prövar bestämdes det!

Onsdag 30 november var det dukat för Julgröt och skinka på hembakat tunnbröd. Och till kaffet fanns det rullrån och pepparkakshjärtan. Det kom ett 30-tal medlemmar.Vad roligt  tyckte damerna som fixat allt detta. Den första överraskningen blev ett luciatåg som kom in. Klass 6 från Köpmanholmsskolan ställde upp för oss, under ledning av musiklärare och andra från skolan. Vilket program de bjöd på. Man läste verser mellan sångerna. Applåderna lät inte vänta på sig mellan sångnumren.Vilka fina ungdommar vi har i Köpmanholmen ändå! TACK för att ni kom! (inga foton, då det är fotoförbud i skolorna numera) Ordf. Melinda höll i programmet. Brittie Näslund berättade om "glömskan" inför allt julstök. Hade även en tävling där de fick gissa innehållet i en julklapp.

Nu kurrade det i magen, där doften från köket och på borden blev outhärdlig. "Hemkokt risgrynsgröt " och skinkan fick lovord denna kväll. Så var det dags för julklappsbytet, där alla lämnat paket i en säck. Roland fick agera Tomte utan mask när klapparna fördelades.

Så återstod att städa lokalen i PRO- Allgården. Styrelsen får fundera om detta var en värdefull träff för medlemmarna? Vad bra att PRO, Köpmanholmen har denna lokal att hyra.