Text och Foton från årsmötet.

Lite fakta om vad Koifisk är.

Göran Matsson har ett stort fritidsintresse för att ha Koifisk i en damm i trädgården.

Här fick han en fråga att fundera på ett ögonblick.

Ordf. Melinda tackar Göran för att han ville besöka vårt årsmöte.

Kring kaffeborden blev det kanske både blommor och fisk denna kväll.

Johnny verkar ha många frågor att svara på bland "flickorna"?

Flickorna i hörnet hade tur på lotteriet i kväll. Men de köpte många också,Tack!

Trio från Gladom/Ytterbölen är trogna besökare på våra träffar.

Melinda, Carina o Lennart var på bra humör vid kaffebordet.

Lars Nilsson börjar bli proffs på att sitta ordförande.

Brittie tackar styrelsen att man uppskattar det arbete hon lägger ner i Örtagården.

Ett 40-tal medlemmar mötte upp till kvällens årsmöte i PRO Allgården i Köpmanholmen. Utanför föll snön tungt även denna kväll. Vi fick vår vinter ändå. Ordf. Melinda Grundberg hälsade kvällens gäst välkommen som skulle få börja med att berätta hur han redan som grabb var intresserad av fiskar. Så tidigt i ungdomen blev det Koifiskar med den färgrika prakt och storlek de visar som fångade honom. När det blev familj och villa i Gullänget med sedvanlig trädgård, fick jordgubbslandet en dag grävas bort. Nu skulle hans dröm bli verklighet. En damm med Koifiskar blev det. Åren har gått och Göran är numera lite proffs inom Koiuppfödning. Det är inga småfirrar som simmar i dammen. Halvmeterstora på 5-6 kg kan det bli. Vintertid blir det Cipaxbehållare som de får vara i. Vi bor faktiskt i ett kallt Norrland normalt men de klarar sig bra i kallt vatten ner mot + 4 grader. Vi kommer säkert att besöka honom vid sommartid för att se dessa vackra fiskar. Tack Göran!

En kaffepaus kändes utmärkt efter detta. God smörgåstårta och lime kokostoppar blev det till kaffet. Lotteriförsäljning och trevlig samvaro.

Årsmötesförhandlingarna avlöpte lungt och stilla. Styrelsen och andra förtroendeuppdrag hade omval som tema. Verksamheten 2017 kommer att finnas på Hemsidan. Ekonomin klarar vi utan medlemsavgift höjning. Men vi får inte bli färre medlemmar. Investeringar mm gjorde att saldot minskade med ca 6000 kronor 2016. Minnesfonden är en tillgång för Örtagården.

Styrelsen säger ett TACK till alla stödjande medlemmar och andra som ger gåvor på Örtagårdens Minnesfond. Vi VÄLKOMNAR ALLA SOM KÖPER HUS I KÖPMANHOLMEN. GÅ MED I FÖRENINGEN DEN ÄR EN TILLGÅNG FÖR MÅNGA.

Klicka på Helbild och sätt på ljud om du har så blir det musik till.